KKV Plusz

Limitált szériás Juke érkezik

2012-08-24 Szerző: Biró Csongor Rovat: Autó, Hírek - hozzászólás 28

A Nissan tovább bővíti a kapcsolatait a londoni székhelyű, s a klubéletben és az elektronikus zene területén nagyhatalomnak számító Ministry of Sounddal. A Nissan Juke Ministry of Sound szeptembertől vásárolható meg Európában, mindössze 3000-es darabszámban.

A Juke Ministry of Sound limitált széria a a Juke kínálatában lévő valamennyi motorral és hajtáslánccal megrendelhető, ezen kívül pedig olyan különleges design- és technológiai megoldásokat kínál, amelyek révén a modellsor egyedi és innovatív tagjává válik.

A Juke Ministry of Sound limitált széria metálfekete és fehér alapfényezéssel rendelhető meg. Az összes változat alapfelszereltsége a 17 hüvelyk méretű, egyedi fehérre fényezett könnyűfém kerék, a fehér ajtókilincsek és a fehér visszapillantó tükör borítás. A hangsúlyos megjelenést erősíti a magasfényű fekete B-oszlop. A hátsó ajtó kilincsen a Ministry of Sound különleges márkajelzése teszi teljessé a külsőt.

A Juke Ministry of Sound limitált széria utasterében is ez a két szín dominál: fehér a középkonzol, és a betétek az ajtókárpiton, az ülések fekete bőr kárpitjának, a kormánykerék és a sebességváltó gomb fekete bőrbevonatának fehér a varrata. Az utastérben található iPod tartó és csatlakozó tökéletes lehetőséget ad a bent ülőknek, hogy autózás közben is kiválaszthassák és hallgathassák kedvenc zenéjüket.

A Nissan Juke Ministry of Sound tulajdonosk egy különleges, csak erre a célra összeállított zenei csomagot is kapnak az autóhoz. Ennek része egy Nissan és Ministry of Sound videó- és fotó-tartalommal feltöltött fehér, 8 GB-os Apple iPod Touch, a hátoldalán Nissan Juke és Ministry of Sound logóval. Ehhez mellékeltek egy speciális, a Nissan scratch shield technológiáját alkalmazó, önjavító festékkel bevont iPod tokot is.

A zenei csomaghoz tartozik egy Ministry of Sound fejhallgató is. A különleges, Juke logót viselő fejhallgató 50 mm-es átmérőjű hangszórója és alumínium borítása biztosítja a magas minőségű hangvisszaadást.

A csomag része egy aktiváló kód, amelynek használatával a vevők hozzáférést kapnak a Ministry of Sound online zeneboltjához.

Az augusztus 27-30. között megtartandó Moszkvai Nemzetközi Autókiállítás látogatói lesznek az elsők, akik a hivatalos bemutatója kapcsán megláthatják az exkluzív Juke Ministry of Sound limitált szériát.

A rendszer, amely nagyobb hangerőt produkál, mint egy felszálló jumbo jet, a Martin Audio segítségével épült. A Martin Audio tervezte és építette a Ministry of Sound londoni klubjának híres ‘Box’ (doboz) helyiségének hangosítását is. A Juke Box teljes funkcionalitású előadói hangrendszerré alakítható, DJ-standdal és világítástechnikával.

Címkék , , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!