KKV Plusz

Bemutatták az új, érintőképernyős Dell XPS modelleket

2012-08-31 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT - Nincs hozzászólás

A Dell az IFA szakkiállításon mutatta be az XPS számítógépcsalád három legújabb tagját. A díjnyertes XPS 13 Ultrabook, az XPS 14 és XPS 15 laptopok termékválasztékát kiegészítő modellek számos újdonságot kínálnak a magán és üzleti célú felhasználók számára. A multimédiás és szórakoztató szolgáltatások mellett növelik az üzleti hatékonyságot, valamint alkotómunkához is használhatók otthon és a munkahelyen egyaránt.

A termékcsalád új tagjai: a Windows RT rendszert támogató 10 hüvelykes XPS 10 táblagép, a két készülék funkcióit egyesítő, ultrabookból teljes értékű táblagéppé alakítható, nagy teljesítményű XPS Duo 12, illetve a Wide Quad HD képernyővel rendelkező XPS One 27 All-In-One számítógép, amely hamarosan érintőképernyős változatban is megvásárolható.

Dell XPS 10
A Dell XPS 10 a munka és a játék közötti tökéletes egyensúlyt testesíti meg: könnyen használható érintőképernyője, hosszú üzemidejű akkumulátora és mobil billentyűzetdokkolója fejlettebb tartalomkészítést biztosít, és egyben javítja az üzleti hatékonyságot.

DELL XPS 10

A Dell teljes körű technológiai megoldásai – amelynek része az ARM processzorarchitektúra és a WindowsRT operációs rendszer – garantálják a vállalatoknak az XPS 10 egyszerű felügyeletét és a biztonságot.

XPS Duo 12
A Dell egyedi és innovatív megoldásaira építve fejlesztette ki az XPS Duo 12 modellt, amely újszerű és elegáns kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, így a felhasználók tökéletesen kihasználhatják a legújabb operációs rendszerek szolgáltatásait. Az eredmény egy olyan, két készüléket egyesítő eszköz, amely a laptopok összes szolgáltatását ötvözi a táblagépek kényelmével.

DELL XPS Duo 12

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen válthatnak a laptop és az abból kihajtható táblagép között. A Full HD kijelző 97 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a normál HD kijelzők, így a szövegek, fényképek és videók egyedülállóan élesen jelennek meg. Az XPS Duo 12 átgondolt és vonzó kialakítása olyan prémium anyagoknak köszönhető, mint a megmunkált alumínium, a karbonszálak, vagy az ellenálló Gorilla Glass üveg.

XPS One 27
A fogyasztók igényeinek megfelelően a Dell továbbfejlesztette a nagy kijelzős és letisztult formájú All-In-One (AIO) számítógépek kínálatát is.

Dell XPS One 27

A díjnyertes XPS One 27 a kreatív szakemberek számára készült. Fejlett technológiával, az éles, nagy felbontású képek megjelenítésére alkalmas képernyővel, valamint nagy grafikus teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalmak létrehozásához és a szórakozáshoz. A lenyűgöző és helytakarékos kialakítású modell élénk, 27 hüvelykes Wide Quad HD kijelzője az All-In-One számítógépek piacának egyik legkiemelkedőbb felhasználói élményét nyújtja. Az XPS One 27 munkához és szórakozáshoz egyaránt kiváló eszköz: Infinity Premium hangszórói és Waves MaxxAudio 4 audiotechnológiája mély, gazdag hangzást és még szélesebb sztereomezőt biztosítanak.

A megfelelő válasz a legújabb kihívásokra
Számos vállalatnak nehézséget jelent, hogy úgy tegye lehetővé a felhasználók számára a saját eszközök és technológia használatát, hogy egyidejűleg a fontos vállalati információk és tartalmak biztonságáról is gondoskodik. A világszerte 8.000 válaszadó segítségével, közelmúltban elvégzett Evolving Workforce felmérésből kiderült, hogy a világ dolgozóinak 60 százaléka szívesebben végezné munkáját, ha beleszólása lehetne a munkahelyen használt technológiai megoldások kiválasztásába. Az egyedülálló Dell XPS modellek a fogyasztók forma és teljesítmény iránti igényeit úgy elégítik ki, hogy közben vállalatbarát szolgáltatásaikkal megfelelnek az informatikai részlegek elvárásainak is.

“Az XPS 10, az XPS Duo 12 és az XPS One 27 modellek a BYOD mozgalom alapgondolatait, valamint a fogyasztói és vállalati ügyfelek körében végzett felmérések eredményeit ötvözik, így a formaterv, a kialakítás és a felhasználói élmény szempontjából egyaránt mérföldkövet jelentenek. Az XPS termékcsalád jövőképe nem csupán a készülékekről és a technológiáról szól, hanem a lenyűgöző kialakítás, a végfelhasználói hatékonyság és az IT-rendszerekbe illeszthetőség tökéletes egyensúlyának megteremtéséről is” – mondta Sam Burd, a Dell személyi számítógépes termékcsoportért felelős globális alelnöke.

A Dell XPS 10, az XPS Duo 12 és az XPS One 27 modellek a Windows 8 szoftver megjelenésével egy időben, 2012. október végétől lesznek elérhetők. A Dell az árakra vonatkozó részletes információkat a termékek megjelenésekor jelenti be.

Címkék , , ,

Szóljon hozzá!

Best File & Document Management Plugin
WordPress Download Manager
Kiemelt anyagaink
 • Sikert hozott az internet a könyvkiadásban is – Dobos Tamás interjú
 • Rekordszámú nevezés érkezett az innovációs seregszemlére
 • Beköszöntött a vezetékes telefonszolgáltatások reneszánsza
 • Együttműködik az Invitel Csoport és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
 • Ismét InnoMax Díj: fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések
 • Fellendülés és növekvő kockázatok: az építőiparnak fel kell készülnie
 • A munkaidő felét már irodán kívül töltjük
 • Miért hoz üzleti előnyt az ingyenes wi-fi?
 • Hogyan írjunk meggyőzően egy klasszikus módszerrel?
 • A szünetmentes és biztonságos munka záloga
 • Készüljön a nyári sporteseményekre üzleti TV szolgáltatással
 • Egyedi megoldás a csökkenő fejlesztői kapacitásokra
 • Az Ön cége már megtalálható az interneten?
 • Érkezik az olcsó Photoshop alternatíva Windowsra is.
 • A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára