KKV Plusz

Újabb okos nyomtatási megoldások a kkv-knak!

2012-09-06 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT - Nincs hozzászólás

A Lexmark bemutatta két új lézernyomtató termékét, amelyek kiválóan ötvözik a nemzetközi nyomtatógyártó cég prémium dokumentumkezelési szolgáltatásait a hosszantartó termék életciklussal.
A Lexmark X740-es színes multifunkciós lézernyomtató sorozata (MFP) és a Lexmark C740-es színes nyomtatócsalád tartalmazza a Lexmark kkv-k számára kínált színes nyomtatóeszközeinek továbbfejlesztett megoldásait, továbbá erősítik a Lexmark piaci jelenlétét ebben a szektorban.
Ezek az új termékek a legújabb szoftverekkel rendelkeznek, professzionális minőségű és nagy mennyiségben történő nyomtatást tesznek lehetővé, elsősorban 10-15 fős munkacsoportok részére.

Lexmark lézernyomtató

“A Lexmark innovatív és okos készülékei a felhasználóknak különleges, személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak. Ügyfeleinknek olyan magas minőségű termékeket és egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítségével jelentős nyomtatási kapacitás igény esetén is kiváló minőségú reklámanyagokat állíthatnak elő, továbbá optimalizálhatják üzleti tranzakcióikat és az olyan papír-alapú munkafolyamataikat, mint például a számlakezelés” – mondta Marty Canning, a Lexmark alelnöke, és egyben az adott területért felelős elnöke.

A Lexmark X740 sorozat és a C748-as család intuitív, 17,8 és 10,9 cm-es színes érintőképernyője táblagép-szerű felhasználói élmény tesz lehetővé.
Továbbá, a Lexmark C748-as termékcsalád az egyetlen olyan színes lézer nyomtatócsoport, amelyek ára 1000 euró alatt mozog és színes kezelőfelülettel rendelkezik.

Ezek a kifinomult érintőképernyővel rendelkező termékek már olyan előre telepített okos megoldásokkal rendelkeznek, mint a “Forms and Favorites” és a “Scan to email”. A „Lexmark Named Color Replacement” alapértelmezett szolgáltatással a vállalatok különböző nyomtatási színeket tárolhatnak, így bármilyen marketing anyag kinyomtatásánál következetesek maradhatnak a vállalat arculati színeivel.
A vállalatok az új termékekkel jelentős költségeket takaríthatnak meg, ugyanis házon belül egyszerűen, professzionális minőségben előállíthatják marketing anyagaikat, így nem kell a nyomtatási műveleteiketkülső cégeknek kiszervezniük.

Lexmark lézernyomtató

A magas szintű teljesítményt illetően a Lexmark X740-es és a Lexmark C740-es sorozata kategórián belül maximális 4300-as nyomtatott lapkapacitása egyedülállónak bizonyul a piacon.
Választhatóan 550-lapos és 2000-es lapadagolója lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy többféle típusú papírra, és további egyedi beállításokkal igényeikre szabottan nyomtassanak.

Az új MFP nyomtatók tervezői nem csupán a kíváló minőségre, de a felhasználók biztonságára is gondoltak. A vállalati információk védelmére az új termékek autentikációs, autorizációs, bejelentkezés-figyelő és merevlemez-törlő biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Ezek a legfontontosabb biztonsági műveletek rejtett költségeknélkül, és alapértelmezett szolgáltatásként érhetőek el az új termékcsaládok minden eszközén.

Úgy, ahogy a Lexmark portfóliójában található többi, nagy és közepes méretű munkacsoportok számára kínált készülékek, a Lexmark X740-es és a Lexmark C740-es készülékek is kompatibilisek az összes, úgynevezett Managed Print Services (MPS) szolgáltatással.

Címkék , ,

Szóljon hozzá!

Best File & Document Management Plugin
WordPress Download Manager
Kiemelt anyagaink
 • Sikert hozott az internet a könyvkiadásban is – Dobos Tamás interjú
 • Rekordszámú nevezés érkezett az innovációs seregszemlére
 • Beköszöntött a vezetékes telefonszolgáltatások reneszánsza
 • Együttműködik az Invitel Csoport és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
 • Ismét InnoMax Díj: fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések
 • Fellendülés és növekvő kockázatok: az építőiparnak fel kell készülnie
 • A munkaidő felét már irodán kívül töltjük
 • Miért hoz üzleti előnyt az ingyenes wi-fi?
 • Hogyan írjunk meggyőzően egy klasszikus módszerrel?
 • A szünetmentes és biztonságos munka záloga
 • Készüljön a nyári sporteseményekre üzleti TV szolgáltatással
 • Egyedi megoldás a csökkenő fejlesztői kapacitásokra
 • Az Ön cége már megtalálható az interneten?
 • Érkezik az olcsó Photoshop alternatíva Windowsra is.
 • A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára