KKV Plusz

Új, hordozható LG LED projektorok az utazó üzlekötőknek

2012-09-19 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT - Nincs hozzászólás

Az LG világszerte bemutatta két vadonatúj, hordozható LED projektorát. Az LG PA70G kategóriáján belül egyedülálló 700 ANSI lumen fényerővel jelenleg a világ legfényesebb hordozható LED Smart projektorának számít. A fényességhez kivételesen tiszta és kontrasztos — WXGA (1280*800) felbontású és 15 000:1 kontrasztarányú — kép társul. A PA70G projektor kimagasló teljesítménye később sem csökken: átlagosan napi 4 óra használat mellett 20 éven át garantált a működése.

Az LG korábbi mobilprojektoraihoz képest komoly fejlődést jelent, hogy a közeljövőben érkező, PA72G és PB62G modellek az Intel Wireless Display (WiDi) technológiája révén vezeték nélkül is csatlakoztathatók a laptopokhoz, így sokoldalúan alkalmazhatók az üzleti életben, az oktatásban, a szórakoztatás és a művészetek terén, illetve egyéb kreatív területeken. A vezeték nélküli kapcsolat mellett USB-portokon keresztül is kényelmesen csatlakoztathatók más készülékek.

Az innovatív és stílusos LG PA70G 2012-ben elnyerte a rangos red dot formatervezési díjat. A projektor a nagyobb kényelem érdekében beépített 2x3W teljesítményű sztereó hangkimenetet is kapott, gyártásához pedig nincs szükség környezetkárosító higany felhasználására.

Az LG PB60G pedig az elérhető legkeskenyebb és legkompaktabb hordozható LED projektor. Ezek az eszközök annyira kicsik, hogy akár zsebben is elférnek, így rendkívül könnyen szállíthatók, így a PB60G modell is az LG folyamatosan bővülő termékportfóliójának újabb értékes tagja lesz.

„Az LG-nél továbbra is jelentős erőfeszítéseket teszünk a lehető legjobb termékek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek sokszínű vásárlói körünk egyre növekvő igényeinek. Egyedülálló műszaki elgondolásainknak és a kreatív formatervezésnek köszönhetően pedig továbbra is vezető szerepet játszunk a projektorok piacán.” – nyilatkozta Young-en Kim, az LG Electronics Home Entertainment Company projektorokkal foglalkozó marketingrészlegének igazgatója.

Az LG új PA70G és PB60G projektorai már elérhetők a hazai piacon.

Címkék , , , ,

Szóljon hozzá!