KKV Plusz

Akár ingyen is frissíthetők Windows 8-ra az Acer és Packard Bell gépek

2012-09-26 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT - Nincs hozzászólás

A Windows 8 megjelenésének közeledtével egyre több cég kezd különféle upgrade akciókba. A korábbiakhoz képes amúgy nem drága frissítéshez így a szerencsések akár teljesen ingyen hozzájuthatnak, ha úgy gondolják, a bevált Windows 7 helyett inkább a Microsoft legújabb rendszerével próbálnak érvényesülni.

A Packard Bell azon vásárlóinak téríti vissza a megfelelőnek talált számítógépen elvégzett Windows 8 Upgrade költségét, akik új Windows 7-es PC-jüket 2012. október 1. és 2013. január 31. között vásárolják meg. A promóció minden olyan alkalmas EasyNote notebookra, imedia vagy ixtreme asztali gépre és oneTwo all-in-one-ra vonatkozik, melyet eredetileg Windows 7 Home Basic, Windows Home Premium operációs rendszerrel vásárolnak 2012. október 1. és 2013. január 31. között. A promócióban résztvevő modellek megtekinthetőek honlapunkon. A végfelhasználók visszatérítésüket egy, a Packard Bell által megbízott ügynökségen keresztül fogják megkapni. A visszatérítésre online jelentkezhetnek a Packard Bell weboldalán keresztül. Jelentkezni a Windows 8 általános elérhetőségi dátumától kezdve 2013. március 15-ig lehet. Amikor a jelentkezési oldal élessé válik, a Packard Bell PC vásárlóinak meg kell adniuk kapcsolati adataikat, a Microsoft megrendelésszámukat, Packard Bell termékük sorozatszámát és csatolniuk kell a Microsoft emailjét a frissítés elvégzésére vonatkozóan (például képernyőmentés vagy szken), valamint a PC/notebook vásárlásról szóló számlát.
Hasonló ajánlattal az Acer is kirukkolt korábban, még júniusban egy egyedi promóciót jelentettek be, melyben a hivatalos online Microsoft Windows 8 Upgrade költségének visszatérítését kínálták minden olyan Acer Ultrabook esetében, melyet 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásároltak. Ezt az ajánlatot bővítették egyéb notebookokra és asztali PC-kre is. Egész pontosan a promócióba mostantól beletartoznak azok az Acer Aspire notebookok, Acer Aspire asztali PC-k, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerrel lettek szállítva. Továbbá belekerültek azok az Acer TravelMate notebookok és a Veriton asztali PC-k is, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic vagy Windows 7 Home Premiummal lettek szállítva. A promóció ezen része azokra a technikailag is megfelelő termékekre vonatkozik, melyeket 2012. október 1. és 2013. január 31. között vásárolnak.
Az Acer is üzembe helyezett egy dedikált weblapot, amely segít a vásárlóknak eligazodni a lehetőségek között. A promóció felkínálja a hivatalos Microsoft Online Upgrade költségének visszatérítését, így amint a vásárlók elvégezték az online Microsoft Upgrade folyamatot, annyi a dolguk, hogy meglátogatják az alábbi oldalt és követik a hivatkozást az igénylés oldalára. Itt a vásárlónak olyan információkat kell megadnia, amivel megerősíti, hogy elvégezte a Microsoft Upgrade Programot és melyekkel azonosítja saját magát és termékét. Amint ezt ellenőrizték és a vásárló megfelel a feltételeknek, az Acer visszatéríti a vásárlónak a Microsoft Upgrade folyamat online költségét.

Címkék , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!