KKV Plusz

Magyarországi webáruházat nyitott a Kaspersky Lab

2012-09-26 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT - Nincs hozzászólás

A Kaspersky Lab megnyitotta első magyarországi online áruházát, amellyel a vállalat magyar piaci jelenlétét szeretné erősíteni. A webáruház a felhasználók teljeskörű igényeinek megfelelően számos fogyasztói, valamint vállalati terméket és szolgáltatást kínál a Kaspersky Lab magyar nyelvű weboldalán, amely a SkyCommerce, az Avangate szoftver – és SaaS értékesítésre fejlesztett globális eCommerce platformjával rendelkezik.

A hazai online áruház megnyitásával, valamint a már meglévő stabil értékesítési együttműködésekkel a vállalat célja, hogy három éven belül a három legnagyobb biztonsági szoftvergyártó cég közé kerüljön Magyarországon.

“Nagy öröm számunkra, hogy megnyithattuk helyi online áruházunkat Magyarországon is. A webáruház lehetővé teszi, hogy a felhasználók az ország egész területén szabadon böngésszenek a termékek között, és kényelmesen, saját otthonukból vagy akár irodájukból vásárolhassák meg ezeket, helyi valutában” – mondta Andis Steinmanis, a Kaspersky Lab Baltikumért, Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős ügyvezető igazgatója.

Az online áruházban megtalálható a Kaspersky Lab teljes termékpalettája – így szélesebb választékot kínál, mint a vezető kiskereskedelmi áruházak –, ezenkívül a felhasználók speciális akciókat és promóciókat is találhatnak az oldalon, amelyek csak a a webáruházban lesznek elérhetőek.

“Az online áruház lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük a helyi szolgáltatásainkat Magyarországon. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk,hogy csak a legjobb szolgáltatásokat és termékeket biztosítsuk, így tovább szeretnénk erősíteni elkötelezettségünket a magyar felhasználók felé” – fogalmazott Steinmanis.

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!