KKV Plusz

Pátyon marad a Kühne & Nagel

2012-09-27 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan - hozzászólás 23

A Kühne & Nagel Kft. további évekre meghosszabbította 17.500 négyzetméteres logisztikai-és irodabérleti szerződését a CA Immo tulajdonában lévő, Páyton található Europolis Park Budapest M1 logisztikai központban. A 69.000 négyzetméteres központ bérterületének háromnegyede foglalt.

fotó: CA IMMO

A világ egyik legnagyobb, nemzetközi szállítmányozással foglalkozó vállalatának évek óta Pátyon a magyarországi központja. „Örülünk, hogy a Kühne&Nagel továbbra is minket választott. Az Europolis Park BUDAPEST M1 kiváló megközelíthetőségén túl magas technikai paraméterekkel rendelkezik, és ezt a bérlőink is értékelik.” – mondta Takács Judit, a CA Immo vagyonkezelési menedzsere.

„A Kühne&Nagel magyarországi központjának olyan költséghatékony logisztikai- és irodabérleti megoldásra van szüksége, amelynek elhelyezkedése, műszaki tartalma és szolgáltatásai megfelelnek cégünk elvárásainak. A logisztikai központ kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően továbbra is az optimális helyszín számunkra Magyarországon.” – tette hozzá Élő Elemér ügyvezető.

 

Címkék , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!