KKV Plusz

Európai KKV-rendezvény Székesfehérváron

2012-10-17 Szerző: HITA/KKV Rovat: Hírek, Kiemelt, Pénzügy - hozzászólás 3

Az Európai Bizottság 2012-ben immár negyedik alkalommal hirdette meg az Európai KKV Hetet. A 27 tagország és 10 meghívott ország részvételével zajló rendezvénysorozattal Európa kifejezi elismerését vállalkozásai számára a munkahelyteremtésben, az innovációban és a versenyképességben vállalt szerepükért.

A magyarországi központi rendezvényre október 18-án Székesfehérvárott kerül sor a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)-Enterprise Europe Network, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Tempus Közalapítvány közös szervezésében.

A szervezők vállalkozásokat érintő szakmai előadásokkal várják az érdeklődőket. Délután szekcióülések keretében a női vállalkozások, fiatal és induló vállalkozások témákat érintik, emellett az Erasmus és Leonardo gyakornoki lehetőségek KKV-k számára nyújtott előnyeiről is szó lesz.

A rendezvénysorozathoz Magyarország az előző években már csatlakozott. Tavaly idehaza 47, míg összeurópai szinten közel 1500 rendezvény zajlott le a programsorozat keretében.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!