KKV Plusz

Kiírták a közbeszerzést a Várbazár rekonstrukciójára

2012-10-29 Szerző: MTI Rovat: Hírek, Ingatlan - hozzászólás 22

Kiírta a budai Várbazár rekonstrukciójára szóló közbeszerzési eljárást a Várgondnokság Nonprofit Kft. és az I. kerületi önkormányzat, a munkák elszámolható költsége legfeljebb 8,16 milliárd forint plusz áfa lehet – írta a Napi Gazdaság hétfőn az uniós közbeszerzési értesítő alapján.

A Várbazár felújítása után a létesítmény új szolgáltatásainak köszönhetően évi 250 ezer látogatóra számítanak a projektgazdák.

A tender alapján a felújításra és a kapcsolódó közlekedés fejlesztésére csak egyben pályázhatnak a kivitelező cégek, a követelmények között szerepel, hogy a pályázóknak rendelkezniük kell 2009-2011-ben összesen legalább 15 milliárd forint nettó árbevétellel és 9 milliárd forint mélyépítési, műemléki feladatokat és épületrekonstrukciót is tartalmazó magasépítésből származó bevétellel.

Feltétel továbbá, hogy rendelkezzenek az elmúlt öt évből összesen legalább nettó 6 milliárd forint értékben átadott épületek építési referenciáival. A kivitelezők a nyílt közbeszerzési eljáráson december 10-ig tehetnek ajánlatot.

Címkék , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!