KKV Plusz

Egységesíti szervizprogramjait a Porsche Hungaria

2012-10-30 Szerző: kkv Rovat: Autó, Hírek - hozzászólás 20

Mit tesz az autós, akinek lejár az új autóval együtt vásárolt 2–4 éves garanciája, ingyenes karbantartása? Hagyja elértéktelenedni autóját azzal, hogy kitolja az előírt szervizperiódust, vagy olcsó és sokszor kontár műhelyt választ. Mindkét megoldás a lehető legrosszabb, és felesleges kockázattal jár. Az autó élettartama és a biztonságunk van veszélyben. A Porsche Hungaria az Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek tulajdonosainak külön szervizprogramot dolgozott ki, hogy gondoskodhassanak a négyévesnél idősebb autók szakszerű és kedvező árú karbantartásáról (Garancia4, Audi CarLife Plus, Szerviz 4+, Audi Service 4+, Economy Ajánlatok, Tartozék Trend).

Kedvezőbb árú márkaszerviz
Az autósok egyre kevesebb pénzből gazdálkodnak, ezért a szervizeknek ki kell tudniuk szolgálni az árakra egyre érzékenyebb ügyfeleket. A Porsche Hungaria  a Szerviz 4+ programon belül az olcsóbb, de gyári (economy) alkatrészek kínálatával rukkolt elő. Ezeknek a gyártására vonatkozó előírásokat a Volkswagen Csoport műszaki fejlesztési- és minőségbiztosítási részlege közös fejlesztési folyamat során dolgozta ki. Felhasználásuk a járművek ötéves korától ajánlott, és az eredeti alkatrészeknél átlagosan 25 százalékkal olcsóbban szerezhetők be. Gyártásuk során némileg megváltoztatják a felépítési és szerkezeti jellemzőket, olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyekkel olcsóbb lehet az előállítás. Nem minőségileg gyengébb alkatrészek, hanem az autók magasabb életkorának megfelelő anyagokból és technológiával készültek.

A jelentősen olcsóbb alkatrészek mellett a javítások díjait is kedvezőbbé tette a Porsche Hungaria az öt márka négy évnél idősebb autóinak esetében. A megrendelők már a megbízáskor tudják, hogy mennyivel kell majd kevesebbet fizetniük.

VW szerviz

Go! Service – a biztonság és az értéktartás kulcsa
A Porsche Hungaria idén ismét újabb komplex szolgáltatást vezet be, létrehozott egy új szerviz-márkát, ami összefogja, az ügyfelek számára áttekinthetően összegyűjti a Porsche Hungaria szervizajánlatait, sőt tartozékot, új- és használtautót, finanszírozást, flotta- és egyéb, az autózással kapcsolatos ajánlatokat is kínál. A program gyűjtőneve: Go! Service Program.

A programban való részvétel feltétele egy regisztráció, amelyet követően konkrét, személyre szabott ajánlatokat kapnak az ügyfelek. Az autójuk márkájának, típusának, korának, futásteljesítményének, az évszaknak megfelelő szerviz-, tartozék-, új és használtautó ajánlatokat egy helyen – a www.goservice.hu oldalon mutatják be –, az autósok számára átlátható, rendszerezett módon. Nem kell félniük attól, hogy elvesznek az ajánlatok tengerében, csak a számukra fontos, rájuk vonatkozó ajánlatokról értesülnek. A regisztráció egyszerű és gyors, az autó tulajdonosának a weboldalon az irányítószámát kell beírnia és kiválasztania a lakóhelyéhez legközelebbi márkaszervizt, majd a nevét, kocsijának típusát és egy elérhetőséget kell megadnia, hogy felvehessék vele a kapcsolatot és tagja lehessen a klubnak.

A szerviz igények kielégítése mellett a klubtagok kifejezetten személyre szóló, a jelenlegi autójukkal kapcsolatos akciókról is értesülnek, az éppen használt autójuk konkrét beszámítási lehetőségével, finanszírozási-, biztosítási-, lízing-, flottakezelési ajánlatokkal.

A programban résztvevők Go! klub tagságot kapnak, amely tökéletes eszköz arra, hogy a márkák lemérjék a kliensek hűségét és lojalitását, ugyanakkor az autós érzi majd a törődést, a biztonságot, a kölcsönös bizalmat. A program végső célja, hogy az ügyfél elégedett legyen a kapott szolgáltatásokkal, termékekkel és lehetőségekkel.

A klubtagok egyedi kedvezményekhez, prémium szolgáltatásokhoz és kiemelt bánásmódhoz jutnak. A www.goservice.hu weboldal számukra mindig fontos és tartalmas információkat kínál, olyan kedvezményeket, amelyek miatt érdemes visszatérni.

 

 

Címkék , , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!