KKV Plusz

Jövő tavasszal nyit a Váci Greens irodaház

2012-11-27 Szerző: MTI Rovat: Ingatlan, Irodaházak, Kiemelt - Nincs hozzászólás

Azért, hogy az eredetileg tervezett épületet egy szinttel – 1 300 négyzetméterrel – 15 692 négyzetméterre növelje, csak jövő tavasszal adja át az Atenor a Váci Greens első, A-jelű épületét – közölte a NYSE-Euronext tőzsdén jegyzett belga ingatlanfejlesztő.

Az ingatlanfejlesztést az Atenor közvetlenül, saját forrásból finanszírozza. A belga beruházó által elkülönített 150 millió eurós hosszú távú forrásnak köszönhetően sem a budapesti, sem a Belgiumban, Luxemburgban, és Romániában futó – összesen 650 ezer négyzetméternyi – projekt befejezése sem függ banki finanszírozástól.

Az “A” kategóriájú irodaépület Budapest legnépszerűbb üzleti környezetében, a Váci úti “irodafolyóson” helyezkedik el. A projekt a budapesti irodafejlesztések közül elsőként elnyerte a BREEAM “Excellent” minősítést, amely annak zöld jellegére utal.

A fejlesztő tájékoztatása szerint a szóban forgó épület nem csupán az egyetlen Váci úton fekvő irodaház, amit 2013-ban fejeznek be, hanem az egyetlen jövő évben átadásra kerülő új budapesti irodaprojekt is.

Címkék , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!