KKV Plusz

Egymilliárdot költöttek a Pólus Center felújítására

2012-12-08 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan, Kiemelt - Nincs hozzászólás

Befejezték az észak-pesti Pólus Center bevásárlóközpont egymilliárd forint értékű felújítását. Nagyobb terek, jobb belső elrendezés és az új tetőablakoknak köszönhetően világosabb környezet várja a vásárlókat.

A tulajdonostársak a forgalom és a bérlők számának növekedését várják a beruházástól. A felújítás több száz főnek adott munkát és számos hazai alvállalkozó számára teremtett üzleti lehetőséget.

A Pólus Center 16 évvel ezelőtt azzal a céllal nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, hogy a szórakozás, a vásárlás, és a kikapcsolódás újfajta hagyományát teremtse meg hazánkban. Az elképzelés bevált: a bevásárlóközpont mára évi 8 millió vásárlót és szórakozni vágyót fogad.

A bevásárlóközpont nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a bérlői összetétel folyamatosan fejlődjön, és a termékkínálat harmonikus egyensúlyban legyen a Pólus Centerről kialakult képpel. A felújítást követően a 44 500 négyzetméteres bérterületen több mint 250 üzlethelyiségnek adtak helyet. A jégpálya és a fitneszterem is megújult, így sokkal modernebb, a 21. századi elvárásokat kielégítő közegben várja az ügyfeleket.

„Idén egy új nemzetközi cipőhálózattal, a CCC-vel bővült a bevásárlóközpont kínálata. A cipőláncnak ez az első, magyarországi bevásárlóközpontban megnyitott üzlete.Folyamatban van a szerződéskötés számos új bérlővel, és remélem, hogy még az év vége előtt bejelenthetjük a következő új márkánkat.” – mondta Gijs Komp, a CBRE Property Found Central Europe akvizíciós igazgatója.

 

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!