KKV Plusz

Az új ferihegyi üzleti parkban a DHL

2012-12-17 Szerző: MTI/KKV Rovat: Hírek, Ingatlan - Nincs hozzászólás

A DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, valamint közúti fuvarozási szolgáltatója a Budapest Airport új ferihegyi üzleti parkjának egyik első bérlője, az irodai és raktárlétesítményeket jövőre adják át.

14. RAKTÁR-2.

A szállítmányozással és logisztikával foglalkozó DHL már korábban is működtetett irodát a Budapest Airport (BA) területén. Most két olyan üzletág költözik a repülőtér újonnan épülő üzleti parkjába, amelyek telephelye eddig Vecsésen és Budapesten volt. A költözés hozzájárul a cég magyarországi üzletágainak hatékonyabb működéséhez, illetve szolgáltatási színvonalának további fejlesztéséhez – közölte a DHL.

A 3000 négyzetméteres iroda, 7800 négyzetméternyi raktár és 5700 négyzetméternyi manőverezési terület jogerős építési engedélyeinek megszerzése után a DHL Global Forwarding és Freight üzletágai aláírták a bérleti szerződésről szóló megállapodást a repülőteret üzemeltető céggel.

A BA tervei szerint az új létesítmények építési munkálatai még idén elkezdődnek, és az első DHL-es bérlők 2013 nyarán költözhetnek be. Ez lesz az első lépés a repülőtér déli részén kialakítandó, közúton is könnyen megközelíthető üzleti park fejlesztésében, amely optimális csatlakozást biztosít majd a 4-es főúthoz és az M0-ás körgyűrűhöz.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok

Szóljon hozzá!