KKV Plusz

Újabb pénzt kaphat fejlesztésre

2013-01-18 Szerző: Körics Euroconsulting Rovat: Kiemelt, Pályázat

Gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, szövetkezetek! 10%-os önerő, akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás, telephelyvásárlásra, eszközbeszerzésre. Akár új cégek is pályázhatnak! A pályázat várható beadási határideje: 2013. február 28. A pályázatban a Közép-magyarországi régión kívül megvalósuló fejlesztések támogathatóak.

shutter - örülő manager

Támogatottak köre: Magyarországon székhellyel rendelkező vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező mikro vállalkozás, mely gazdasági társaság, egyéni vállalkozó vagy szövetkezeti formában működik.

Támogatható tevékenységek:

1. Eszközbeszerzés:

technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése;

2. Infrastrukturális és ingatlan beruházás telekhatáron belül:

infrastruktúra építése, fejlesztése;

ingatlan építése, bővítése, fejlesztése, átalakítása;

ingatlanvásárlás;

3. Információs technológia-fejlesztés:

új hardver; szoftver (beleértve: alapszoftver, speciális egyedi fejlesztésű szoftver).

Kötelező vállalás: a pályázónak vállalnia kell, hogy a projekt befejezését követő 2 üzleti év személyi jellegű ráfordításainak összege eléri az elnyert vissza nem térítendő támogatás összegének 50%-át.

A támogatás vissza nem térítendő. A pályázattal elnyerhető támogatás két részből tevődik össze visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatásból.

A pályázó 10% önrészt köteles biztosítani. A vissza nem térítendő támogatás mértéke minimum 1 millió forint, maximum a pályázati projektérték 45%-a lehet, de legfeljebb 10 millió Ft.

A visszatérítendő támogatás mértéke minimum 1 millió forint, maximum a pályázati projektérték 60%-a lehet, de legfeljebb 20 millió Ft. A vissza nem térítendő támogatás összege nem haladhatja meg a visszatérítendő támogatás összegét.

Körics Euroconsulting Kft.

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok