KKV Plusz

Logisztikai központ nyílt Vásárosnaményban

2013-03-04 Szerző: MTI Rovat: Hírek, Ingatlan

Élelmiszerkereskedelmi logisztikai központot épített a Kiss B. Cégcsoport Vásárosnaményban; a 840 millió forint értékű létesítményt pénteken avatták fel a beregi kisvárosban. A családi vállalkozás beruházását a kormány a gazdaságfejlesztési pályázati alapjából 250 millió, míg a vállalkozások munkahelyteremtését támogató keretéből 100 millió forinttal segítette.

14. RAKTÁR-2.

A központ 7400 négyzetméter alapterületű, a raktár mellett egy bevásárlóközpontot is kialakítottak.A cégcsoport a pályázati támogatások mellett saját fejlesztési forrásából és banki hitelből finanszírozta a beruházást. A logisztikai központ teljesen számítógép vezérelt, korszerű informatikai rendszer fogadja az ország minden részéből érkező megrendeléseket és irányítja az áru előkészítését, szállításának ütemezését.

A cégcsoport, amelyhez a logisztikai központ kft.-jén kívül a Kiss B. Ker Kft., a Kiss B. Invest Kft., valamint a debreceni Serbonus Plusz Kft. tartozik, az új beruházással már több mint 200 dolgozót foglalkoztat a térségben. Éves árbevétele tavaly meghaladta 6 milliárd forintot, ezt a fogyasztás csökkenése miatt szűkölő piac ellenére az idén is szeretnék elérni.

 

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok