KKV Plusz

A Raiffeisen csatlakozott a Széchenyi Kártya Programhoz

2013-03-21 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Kiemelt, Pénzügy

A tavalyi bankbővítési pályázat során a Raiffeisen Bank csatlakozott a KAVOSZ Zrt. által irányított Széchenyi Kártya Programhoz, és idén márciusban teljes fiókhálózatában megkezdte a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel forgalmazását – jelentette be a két cég csütörtökön. Ezzel immár 11 jelentős magyarországi pénzintézet kínálja a különféle Széchenyi kártyákat.

web - Bethlen Gábor - 2000 Ft

Mivel a vállalkozások jelentős része jelenleg legfeljebb egy éven belüli időtávon képes tervezni, jelentős kereslet mutatkozik a rövidebb távú, egyszerű finanszírozási lehetőségek iránt. Az egyes finanszírozási formák igénylését tekintve a likviditási egyensúly támogatására szolgáló forgóeszköz- illetve folyószámlahitelek a legnépszerűbbek.

„Ezért is fontos számunkra, hogy a Raiffeisen csatlakozásával újabb jelentős hitelintézet hálózatában is elérhető a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a hazai kis- és középvállalkozások számára” – hangsúlyozta Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón.

A bank a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott folyószámlahitelek állományát 2010-től 30%-kal növelte, s a Széchenyi Kártya Programhoz való csatlakozással még több vállalkozás hiteligényét tudja kiszolgálni, ügyfélkörének bővülését várja a kártya programban való részvételétől.

„Bankunk számára jó lehetőség a csatlakozás, mely összhangban áll a kkv-szektor finanszírozására irányuló törekvéseinkkel” – mondta Dercsényi György, a Raiffeisen Bank kis- és középvállalati üzletágvezetője.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok