KKV Plusz

Négy új bérlő a RiverPark irodaházban

2013-04-16 Szerző: KKV Rovat: Ingatlan, Irodaházak

Fél év alatt több mint 2200 m2 területre született szerződés a Petőfi híd pesti lábánál lévő RiverPark irodaházban, a bérbeadást a Robertson Hungary nemzetközi ingatlan ügynökség irányítja. Az IVG által fejlesztett ingatlan kihasználtsága ezzel 70% fölé emelkedett.

xshutter - tárgyalóasztal

Az egészségügyi tanácsadás területén tevékenykedő Healthware Tanácsadó Kft., illetve a nemzetközi szállítmányozással foglalkozó Hanjin Shipping is hatékony térkialakítású, költséghatékony irodaházat keresett. A Hanjin Shipping-el folytatott tárgyalásokban a bérbeadót az Eston International is támogatta.

A 17 európai országban 3000 alkalmazottal jelen lévő üzleti szolgáltatásairól ismert Bisnode számára fontos célkitűzés volt, hogy jelenlegi két irodáját, a gazdaságos operáció érdekében egy helyszínen egyesítsék. Ide költözik korábbi telephelyéről a Ceva-Phylaxia gyártókapacitásának bővülése miatt a hazai állatgyógyászati piacon vezető szerepet betöltő Ceva SA magyar leányvállalatának kereskedelmi központja. Egyúttal a RiverPark irodaház ad helyet a Ceva Közép-, Kelet Európa és Törökországi Zónaigazgatóságának is.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok