KKV Plusz

Építőipari adatbázissal nőtt a TERC Kft.

2013-04-19 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan, Kiemelt

Az építőipari normagyűjtemények fejlesztésével foglalkozó TERC Kft. 2013. március 31-i hatállyal megvásárolta a KONTROLL Kft. által kifejlesztett építőipari és technológiai adattárat. Ezzel a vevő cég bővítheti szakmai szolgáltatásait. A vevőtől úgy értesültünk, hogy a KONTROLL Kft. ezen időponttól kezdve megszüntette az adattárak további karbantartási, fejlesztési és forgalmazói tevékenységét, illetve ezen adatállományokra támaszkodó programrendszerek 2014-től történő értékesítését.

web - shutter -építésvezetők

A felvásárlással nemcsak új építőipari anyaggyártók, forgalmazók termékei kerülhetnek be a rendszerbe, hanem olyan új technológiák, munkanemek is mint például a technológiai szerelési munkák – közölte lapunkkal a TERC Kft.

Az Összevont Építőipari Normagyűjteményt tartalmazó, eltérő tudású és részletességű költségvetés-készítő TERC programok a jövőben az építőipari költségek tervezésének egyedüli rendszereként fognak továbbműködni, amely az építési tevékenységek előkészítő munkái színvonalának emelését, a kommunikáció, a folyamatos átláthatóságot, a verseny tisztaságát szolgálja.

A TERC Kft. – mint a FÜTI ez irányú kizárólagos jogutódja – alaptevékenységeként építőipari normagyűjtemények fejlesztésével foglalkozik. Közel tíz éve az Európai Unió általános direktívájának is megfelelő Összevont Építőipari Normarendszert (ÖN) készített.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok