KKV Plusz

Megnyílt az Art Hotel Szegeden

2013-05-08 Szerző: MTI/KKV Rovat: Hírek, Ingatlan, Kiemelt

Art Hotel néven új négycsillagos szálloda nyílt szerdán a csongrádi megyeszékhely belvárosában, a Dóm tér közvetlen szomszédságában. Az új szálloda a közösségi és a magánberuházás összekapcsolódásának kiváló példája, hiszen a közelmúltban lezárult belváros-rehabilitációs projekthez kapcsolódva valósult meg.

webshutterstock_41926426 másolata

A garázzsal együtt ötszintes, 8 ezer négyzetméter beépített területű szállodában 32 normál, 26 erkélyes kétágyas, kettő akadálymentes, öt családi szoba, és hat – ebből három dupla hálószobás – luxuslakosztály várja a vendégeket.

A szálloda százfős reprezentatív, terasszal rendelkező étteremmel, non-stop lobbibárral, egy százötven és egy ötvenfős rendezvényteremmel és 53 gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkezik. A műemléki környezetbe illeszkedő épület harmadik emeletén wellness központot is kialakítottak, amely különlegessége egy a Dóm térre néző panorámás jacuzzi – közölte az igazgató.

A szálloda szegedi magánszemélyek vállalkozásainak beruházásában épült, a kivitelező a Market Építő Zrt. volt. A 438 millió forintos uniós támogatással megvalósult idegenforgalmi fejlesztéshez az OTP Bank 800 millió forintos hitelt biztosított.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok