KKV Plusz

Befejeződött a budapesti Árkád felújítása

2013-09-24 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan

Budapest egyik nagy közlekedési csomópontjában befejeződött az Árkád bevásárlóközpont első tömbjének felújítása, így a márciusban átadott új, második résszel együtt az ország legnagyobb plazája várja a vásárlókat.

shutterstock_117714364

Kiépült mindhárom szinten a 2 épületet összekötő végleges sétáló utca és kialakították az onnan nyíló üzlethelyiségeket, melyeket a bérlő cégek folyamatosan vesznek át és saját koncepcióik szerint rendeznek be. Megújult az éttermi rész, a korábban 300 férőhelyes ételudvart több mint 400 látogató tudja használni egyszerre. Több helyütt is korszerűsítették a világítást.

Bár kevésbé látványos, ám annál nagyobb munka volt az ÁRKÁD1 tűzbiztonsági rendszerének a mai követelményekhez és elvárásokhoz történő igazítása, azaz a rendszer átépítése, felújítása. Teljesen felújították és megszépítették látogatói mosdókat is.

Újdonság a magyarországi kiskereskedelmi piacon egy „Start-up” Zóna kialakítása, ahol fiatal kezdő magyar koncepciók számára tették lehetővé a bemutatkozást a nagyközönség előtt.

Az Árkádban véghezvitt építési és átépítési munkálatai mellett a fejlesztő ECE Projektmanagement Budapest Kft. eleget tett Településfejlesztési szerződéseiből fakadó kötelezettségeinek is és épített egy kisebb kerékpárutat, 50 parkolót, köztéri kamerákat telepített.

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok