KKV Plusz

Átadta új poznani plazáját a TriGranit

2013-10-25 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan

Poznan szívében, egy elhagyatott területén, új többfunkciós, integrált bevásárló-, szórakoztató- és közlekedési központ épült fel. A kihasználatlan egykori vasúti pályákon egy olyan látványos épületegyüttes emelkedik, amely nem csak egy kereskedelmi- és szórakoztatóközpontot, hanem egy megújult vasúti- és buszpályaudvart, valamint egy 1500 személygépkocsi számára kialakított P+R parkolót foglal magában.

shutterstock_117714364

A fejlesztés 385 millió eurós befektetéssel valósult meg, beleértve a bérlői beruházásokat is.A komplexum építése során 6 000 munkahelyet teremtettek, az új központ 2500 főt foglalkoztat.

A Poznań City Center Lengyelország egyik legnagyobb kereskedelmi célú beruházása, melynek megvalósításában a TriGranit Fejlesztési Zrt. partnerei az Europa Capital és a PKP SA voltak.

„Lengyelország mindig kiemelt célpontja volt ingatlanfejlesztési tevékenységünknek. Az országban megvalósult fejlesztéseink területe meghaladja a 600,000 m²-t, befektetésünk értéke pedig megközelíti az 1milliárd eurót. Nyolc évvel ezelőtt, Katowicében nyitottuk meg első fejlesztésünket, a Silesia City Center-t, majd négy évvel később az Oak Terraces apartmanházakat.

2009-ben nyitottuk a többszörösen díjnyertes Bonarka City Center-t Krakkóban, ahol a B4B irodaházközpont első 4 épületét is átadtuk már. Poznani projektünk meggyőzően bizonyítja, hogy a TriGranit a budapesti WestEnd City Center megvalósítása és a ljubljanai Emonika City Center tervezése során kiemelkedő tapasztalatot szerzett nagyvárosok közlekedési csomópontjainak felújításában, azok új városközponttá alakításban.– nyilatkozta Demján Sándor, a TriGranit elnöke.

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok