KKV Plusz

Átvette az aradai pláza üzemeltetését a TriGranit

2013-11-05 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Ingatlan

Az Aradon három évvel ezelőtt megnyílt első bevásárlóközpont, az Atrium Center teljes körű ingatlangazdálkodási tevékenységére aláírt megállapodással a TriGranit Management Zrt. (TGM) visszatér a román bevásárlóközpont-piacra.

dobókocka számológéppel xshutterstock_118429159

A központi vasúti- és buszpályaudvar mellett, a város központjában elhelyezkedő Atrium Center valamennyi közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. A 29.500 m²-es bevásárlóközpont három szinten kínálja üzleteit, szolgáltatásait.

A mintegy 150 bolt között hazai és nemzetközi márkák, szórakoztató- és wellness-szolgáltatások, valamint Románia piacvezető, legkorszerűbben felszerelt, 10 termes, 1600 főt befogadó Cinema City mozija található. A bevásárlóközpontot nemrégiben szerezte meg egy a Demján csoporthoz tartozó vállalat.

Az aradi megbízás jó alapot szolgál ahhoz, hogy a TGM további romániai megbízásokat nyerjen el a fővárosban és a tengerparti régióban. A TGM 1994-ben jött létre. A fejlesztési képességek, valamint az ingatlangazdálkodási és bérbeadási szolgáltatások terén megszerzett tapasztalatok egy különleges és erős vállalatot alakítottak ki. A cég Közép-Kelet-Európa 11 országában és a kaukázusi régióban van jelen.

Címkék , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok