KKV Plusz

Kedvezményes biztosítás kkv-knak

2014-01-16 Szerző: MTI/KKV Rovat: Hírek, Kiemelt, Pénzügy

Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a kamara székházában – közölte a BKIK az MTI-vel csütörtökön. A két szervezet szorosabb együttműködésbe kezd, ezen kívül a kkv-k januártól adókedvezményekre jogosító szerződést köthetnek a szövetséghez tartozó biztosítókkal.

biztositas

A megállapodást Kiss Ervin, a BKIK főtitkára és Molnos Dániel, a MABISZ főtitkára írta alá. A megállapodás elsődleges célja, hogy a két szervezet segítse egymás és a kis- és középvállalkozások munkáját, a magyarországi gazdasági termelés és szolgáltatás fejlesztése érdekében.

Molnos Dániel elmondta: megállapodásban a BKIK vállalta, hogy felhívja tagjai figyelmét az öngondoskodás fontosságára és megismerteti velük a nyugdíjbiztosítással kapcsolatos lehetőségeket. Idén januártól jelentős adókedvezménnyel köthetnek nyugdíjbiztosítást a kis-, és középvállalkozók, a mikro vállalkozások és az egyéni vállalkozók – tette hozzá. A szervezetek vállalták továbbá, hogy folyamatosan tájékoztatják egymást az őket érintő jogszabályváltozásokról vagy egyéb, közös szakmai állásfoglalást érintő kérdésekről.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok