KKV Plusz

Az Év Menedzsere díjat kapta a Ford magyar vezetője

2014-02-25 Szerző: mti Rovat: Karrier, Kiemelt

A Menedzserek Országos Szövetsége 2013. évi Év Menedzsere díját Kővágó-Laky Andrea, a Ford Közép-és Kelet-Európai Kft. ügyvezető igazgatója és Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója nyerte, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Nátrán Rolandnak, az EXIM vezérigazgatójának ítélték oda. A győzteseket az üzleti eredményesség és hatékonyság, az elmúlt időszakban elért sikerek, valamint a vállalati elismertség alapján választják.

shutter - örülő manager

Kővágó-Laky Andrea 2005 óta tölti be a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. Magyarországért felelős ügyvezető igazgatói pozícióját, a hazai autós iparágban, és a Ford európai szervezetén belül egyedüli női ügyvezető igazgató, valamint a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnökségi tagja.
Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója 2008 óta irányítja Magyarország személyikölcsön piacának meghatározó vállalatát, amely mintegy 4000 munkatársat foglalkoztat, és több mint háromszázezer ügyféllel rendelkezik. Szirmák Botond aktív szerepet vállal a Brit Befektetői Fórum munkájában.

A 2013-as Év Fiatal Menedzsere díj nyertese, a 34 éves Nátrán Roland 2012 óta vezeti a Magyar Export-Import Bank Zrt.-t, valamint a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt.-t, közös néven az EXIM-et. Irányítása alatt az Eximbank mérlegfőösszege megduplázódott, a társaság által refinanszírozott bankok száma a 2012. évi 7-ről 21-re emelkedett.

Címkék , , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok