KKV Plusz

Meghirdették a Magyar Termék Nagydíj pályázatot

2014-03-06 Szerző: MTI/KKV Rovat: Kiemelt, Pályázat

A pályázaton 31 főcsoport 53 témakörében lehet nevezni május 16-ig, az elismeréseket szeptember 3-án az Országházban adják át. Részt vehet minden, Magyarországon gyártott, forgalmazott, sorozatgyártásra alkalmas készáru, árucsalád, illetve ahhoz kapcsolódó szolgáltatás, mellyel rendszert alkothat. Emellett a pályázat tárgyát képezheti önálló szolgáltatás is. A pályázatokat a kiírók által felkért, független szakmai zsűri bírálja el.

startup1

A pályázat célja, hogy a minőség és termékbiztonság elismerésén keresztül segítse a tudatos fogyasztói választás és magatartás kialakítását Magyarországon. Az idén az áruk és szolgáltatások megítélésénél kiemelt hangsúlyt kap az exportorientáció. A hiteles védjeggyel ellátott termékek felé bizalommal fordulnak a vásárlók, így a minősítések egyben a gazdaságélénkítés eszközévé is válnak.

Az elmúlt években 420 nagydíjat ítéltek oda, az elismerés 1998-ban történt meghirdetése óta mintegy 3000 nemzetközi színvonalú magyar áru és szolgáltatás hirdeti a hazai vállalkozások minőség iránti elkötelezettségét.

 

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok