KKV Plusz

Megújul a debreceni Aquaticum hotel

2014-03-24 Szerző: Mester Rovat: Kiemelt, Üzleti utazás

Csaknem egymilliárd forintos beruházással megújul a debreceni Aquaticum Termál és Wellness Hotel, a fejlesztés első üteme befejeződött, az egyik épületszárny felújított szobáit hétfőn adták át – jelezte Fazekas Lajos, a szállodát működtető Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője a hétfői bejáráson.

Telenor_TI_Uzleti_reggeli_Kurti_Sandor

Fazekas Lajos az Aquaticum felújítása kapcsán rámutatott: a projekt összköltsége több mint 951 millió forint, a szükséges önerő meghaladja a 475 millió forintot. Az augusztus 31-re befejeződő fejlesztés eddigi munkálatai közel 506 millió forintba kerültek.

A projekt keretében a szállodát két lépcsőben korszerűsítik: az első ütemben kiépült az új szállodai bejárat, a földszinti lobby, a hotel fél épületszárnyában teljesen megújultak a szobák. A kétágyas szobák és a korábbi két légterű apartmanok mellett egy légterű, úgynevezett junior apartmanok épültek, egyedi felszereltségű fürdőszobákkal – ismertette a részleteket az igazgató.

Hozzátette: a teljesen megújult szállodai étterem konyhájának kapacitása is jelentősen bővült, külön diétás konyha létesült raktárakkal, előkészítővel, fagyasztókamrával, így biztosítva az ételérzékenységben, táplálékallergiában szenvedő vendégek magas szintű ellátását.

A rekonstrukció második ütemében a szálláskínálat bio- és antiallergén szobákkal fog kiegészülni. Folytatódik a vizesblokkok modernizálása, az erkélyek felújítása, a szobák felszereltségének bővítése, a modern informatikai és közösségi tájékoztatórendszer véglegesítése, a közlekedők és közösségi terek is megújulnak – ismertette Fazekas Lajos.

Címkék , , ,

Kapcsolódó anyagok