KKV Plusz

Díjazták a kiváló hoteleket és vendéglátósokat

2014-03-28 Szerző: KKV Rovat: Kiemelt, Üzleti utazás

A Budapest Week Publishing kiadó ismét kiosztotta a felmérése alapján legjobbnak bizonyuló szállodai és éttermi szakembereknek odaítélt Best of Budapest and Hungary díjat.

webshutterstock_83071957 másolata

A gála rendezvényen kilenc kiemelt díjat adtak át, amelyek közül a legrangosabb az ÉLETMŰ DÍJ. Ezt ezúttal Gerendai Károlynak ítélték azért a fesztiválszervező és gasztronómiai munkásságért, amellyel meghatározó módon hozzájárult ahhoz, hogy az egyre nagyobb számú külföldi vendég számára a magyarországi látogatás évről évre visszatérő programot jelentsen.

A kiemelt díjak között két új kategória is helyet kapott. Az egyik az »Év Cukrásza« elismerés, amelyet első alkalommal Pataki János nyert el – kiváló süteményei mellett a szakma összefogásáért és az utánpótlás neveléséért. A másik új kategória az »Év Séfje« díj, amelyre Giorgio Cavicchiolót találta érdemesnek a kiadó szakmai zsűrije. Fausto di Vora jobbkezeként nyújtott két évtizedes teljesítménye a Fausto’s mindenkori kiemelkedő minőségének garanciája.

»Az év éttermese« – Vidék elismerést ezúttal Szikora Eszter és Paór Anikó vehetik át, akik a Rosinante Stílusos Vidéki Étterem és Fogadó népszerűsége mellett sokat tettek a Stílusos Vidéki Éttermiség gasztronómiai mozgalom életre hívásáért.

»Az év szállodása« díjat Emile Bootsma, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest igazgatója kapja. Vezetése alatt a szálloda újjáépült, megújult és bevezetett egy új koncepciót, amelynek eredményeként a főváros eddiginél is népszerűbb találkozási pontja lett. »Az év szállodása« elismerést a Budapesten kívüli szállodák vezetői közül ezúttal Pusztai Erzsébet a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa és a büki Greenfield Hotel Golf & Spa igazgatója veheti át, kiemelkedő szállodavezetői teljesítményéért.

Címkék , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok