KKV Plusz

Egészséghotel épül Székesfehérváron

2014-04-29 Szerző: MTI/KKV Rovat: Kiemelt, Üzleti utazás

Négycsillagos egészségturisztikai hotel épül Székesfehérváron, a csónakázó tó partján – közölte az önkormányzat kommunikációs központja kedden. A beruházás összköltsége hárommilliárd forint. A szállodát 2015 tavaszán adják át, a beruházó Medius Tours Kft. a fejlesztéshez az Új Széchenyi Terv keretében közel egymilliárd forint támogatást nyert el.

kitartas ero mozgas egeszseg

Az egykori Vidámpark területén kialakítandó Koronás Park célja Székesfehérvár történelmét úgy megismertetni a látogatókkal, hogy a tanult információt kézzel foghatóvá, megtapasztalhatóvá és elérhetővé tegye. Mindezt jól kiegészíti az Alba Medical Hotel, amely szintén látogatókat vonz szolgáltatásaival a városba, és bővíti az igen szűkös fehérvári szálláskínálatot.

A szálloda építése a tervek szerint halad, 2014 novemberére elkészül az épület, a tesztüzemet követően pedig 2015 márciusában megnyitják a nagyközönség előtt. A 86 szobás, 172 férőhelyes Alba Medical Hotelben étterem, 150 ember befogadására alkalmas rendezvény- és konferencia terem lesz. Emellett 11 kezelő-rendelő helyiség, fitneszterem és teljesen felszerelt gyógyászati részleg várja a vendégeket.

Címkék , , ,