KKV Plusz

Közepes cégek is választhatják a Budapest One irodakomplexumot

2014-04-29 Szerző: KKV Rovat: Ingatlan, Irodaházak, Kiemelt

Hamarosan elindul az őrmezői-kelenföldi térség új nagy beruházása, a Budapest ONE irodakomplexum kivitelezése. A fejlesztő Futureal főleg nagyvállalatokra számít, de szakértők szerint idővel a közepes cégek is felfedezhetik majd maguknak.

BudapestOne2

A 170 millió euróért megvalósuló, különleges alakú irodaházban összesen 70 ezer m2-nyi bérterületet alakít ki. Az építkezést most négy szakaszra tervezik, az elsőt várhatóan 2017 első negyedévében fejezik be, de a vállalat nem zárja ki, hogy idővel összevonnak egy-két szakaszt. A több ezer négyzetméteres teret egyszerre bérlő cégek értelemszerűen előnyt élveznek, van is érdeklődés már.

A komplexum az M4 metróvonal végállomásánál, közvetlenül annak őrmezei bejáratánál épül. Szorosan kapcsolódik a kelenföldi pályaudvarnál kialakítandó intermodális közlekedési csomóponthoz. A Futureal mintegy 650 millió forint értékben járult hozzá a közterületek fejlesztéséhez és számos, a terület közlekedését segítő tervezési feladathoz.

A Corvin Sétányhoz hasonlóan a Futureal itt is teljes komplexitásában kezeli a projektet, ami nemcsak irodafejlesztést, de kiszolgáló kereskedelmi egységeket és rekreációs szolgáltatásokat is magában foglal. A pályaudvar túloldalán, az Etele térre tervezett bevásárlóközpontnak köszönhetően az összes szükséges szolgáltatás szinte karnyújtásnyira lesz a több ezer irodai alkalmazottnak.

Címkék , , , , , , ,

Kapcsolódó anyagok