KKV Plusz

Egészségipari kkv-k kapták a Budapest Márka Díjat

2014-05-09 Szerző: KKV Rovat: Hírek, Kiemelt, Marketing

A Fővárosi Közgyűlés tagjai az orvostechnológia és az élettudományok területén tevékenykedő 77 Elektronikai Kft., a Mediso Orvosi Berendezés Fejlesztő és Szerviz Kft., a MEDICOR Elektronika Zrt., a KPS Molekuláris Diagnosztikai Központ és a Fermentia Mikrobiológiai Kft. cégeket Budapest Márka Díjban részesítette. Hasonló elismerésben részesült a Városliget Café & Bar 1895 is.

egeszsegugy 1

A Budapest Márka elismerést tavaly alapította a Közgyűlés azzal a céllal, hogy összegyűjtsék azokat az értékeket, és értékteremtő tevékenységeket a fővárosban, amelyek elviszik Budapest jó hírnevét az ország határain belül és túl. A díjazott jogosulttá válik a Budapest Márka embléma használatára a kiemelkedőnek minősített szolgáltatás, termék, művészeti tevékenység kommunikációja és marketingje során.

A kormányprogram kitörési pontként is említi az élettudományt, a hazai orvosi műszergyártást, a molekuláris diagnosztikát, valamint a biotechnológiát. Minthogy a magyar kis- és középvállalati (kkv) szektorban az orvosi műszergyártás (medtech) a legversenyképesebb ágazatok egyike, a Budapest Márka is az e területen tevékenykedő legjobbakat nevesíti.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok