KKV Plusz

Online is kérhető mikrohitel

2014-05-20 Szerző: MTI/KKV Rovat: Hírek, Kiemelt, Pénzügy

Elektronikusan is benyújthatják mikrohitel igénylésüket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványhoz (BVK) az induló vagy már működő mikrovállalkozások. Az elektronikus igénylés bevezetésével egyszerűbbé és gyorsabbá válhat a hitelkérelmezés folyamata.

dicseret ok elso

A kedvezményes mikrohiteleket olyan magyarországi székhelyű vállalkozások igényelhetik, melyeknél az előző éves nettó árbevétel nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot), valamint alkalmazottainak száma a kilencet.  Az Országos Mikrohitel Program a mikrovállalkozások azon körének nyújthat segítséget, amelyek finanszírozási igényeit a kereskedelmi bankok nem tudják kielégíteni.

A mikrohitel gépek, berendezések, forgóeszközök és más beruházások finanszírozására, a már meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítésére, fejlesztésére, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz biztosítására vehető igénybe. A maximum tízmillió forintos mikrohitel akár 10 éves futamidővel is törleszthető, rendkívül kedvező, 3,9 százalékos állandó kamaton.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok