KKV Plusz

Új irodaházba költözhet több kkv

2014-05-21 Szerző: mti Rovat: Ingatlan, Irodaházak

A Váci úti irodafolyosó kapujában, a Lehel téri metrómegállónál építi fel V17 néven, 10 milliárd forintos beruházással 12 700 négyzetméteres irodaházát a Wing Zrt. A 2016 nyarára elkészülő irodaház bérbe adható területének közel 70 százalékára van már aláírt bérleti szerződése a fejlesztőnek.

shutter - művezető - 2.

A bérleti díj 13,75 euró, havonta és négyzetméterenként, ehhez jön, még a kb 3-3,5 eurós üzemeltetési díj négyzetméterenként. Az épület földszintjén kávézó, étterem és egy üzlet áll majd az ott dolgozók szolgálatára. A mélygarázsában 209 gépkocsi parkolhat és lesz egy 95 kerékpár befogadására alkalmas kerékpártároló is, zuhanyzóval és öltözővel. A ház a BREEAM very good zöld minősítést kívánja megszerezni. A kivitelező a fejlesztő saját cége, a Market Építő zrt.

A WING Zrt. a legnagyobb magyar, magántulajdonban lévő, ingatlanszolgáltatásokra specializálódott leányvállalatokkal rendelkező társaság. Fejlesztései között található az Átrium Park, a Corvinus Egyetem új épülete és a Studium Irodaház, a Millenáris Irodaházak, a Máriássy Ház, az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park, az Eger központjában álló bevásárló- és szabadidőközpont, az Agria Park és a legújabb kereskedelmi fejlesztés a Hegyvidék Bevásárlóközpont.

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok