KKV Plusz

Személyre szabott védelem a Generali Cégpaletta programjában

2014-11-24 Szerző: (x) Rovat: Hírek, Kiemelt, Pénzügy

A kiszámíthatatlan piaci környezet minden vállalkozást próbára tesz, egy nem várt esemény akár el is ellehetetlenítheti egy közepes vagy kisvállalkozás működését. Nincs két egyforma vállalkozás, azonban a biztonságon spórolni soha sem jó megoldás: a meglévő biztosításokat is ajánlott felülvizsgálni – különös tekintettel az általános felelősségbiztosításra.

0

Magyarország KKV-k biztosítási kultúra tekintetében elmaradnak a nyugati államok szintjétől, de az adatok azt mutatják, hogy a magyar kis- és középvállalkozások is egyre tudatosabbak ilyen téren. Az elmúlt év trendfordulót hozott a vállalati vagyonbiztosítások tekintetében: A Generalinál tavaly 2-3 százalékos növekedést regisztráltak.

A biztosító tapasztalatai szerint a cégvezetők már nagyobb figyelmet fordítanak a vezető tisztségviselők felelősségbiztosítására is, talán a kelleténél nagyobbat is, hiszen a vállalat tekintetében jóval nagyobb a károk kockázata. Ezért is fontos a felülvizsgálat, hogy a felelősségbiztosítások párhuzamban álljanak, és valamennyi kockázatra megoldást nyújtsanak. A felelősségbiztosítások mellett a Generali Cégpaletta programjában a vállalkozások saját igényeikre szabva „keverhetik ki” a tökéletes védelmet nyújtó megoldást.

A Cégpalettában köthető Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítással például biztosíthatóak a cég épületei, berendezései valamint készletei, de a készpénz és az értékpapírok, értékkészletek is. A szolgáltatás védelmet nyújt a vállalatoknál előforduló kockázatokra – tűzeset, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálások –, de ugyanígy üzemszünet esetén vagy jogvédelmi ügyekben is segítséget jelent. A szakemberek tapasztalatai szerint a vállalkozások az egyes kockázatokra más-más társasággal szerződnek. A Cégpaletta programot választók azonban egy helyen, kényelmesen és költséghatékonyan biztosíthatják magukat. A biztosító egyben értékeli az adott cég minden kockázatát, így összességében az ügyfél is jobban jár. A Vagyonőr előzetes kiegészítő védelem szolgáltatás keretében pedig a Generali átkötés esetén a másik biztosítás évfordulójáig ingyenesen nyújt biztosítási fedezetet a feltételekben meghatározottak szerint. További részletek a generali.hu/cegpaletta oldalon.

0 (1)

Címkék , , , ,

Kapcsolódó anyagok