KKV Plusz

IP Centerrel a korszerű kereskedelemért

2014-12-04 Szerző: (x) Rovat: Hírek, IT, Kiemelt

Az Invitel a kis- és nagykereskedelemben is megbízható ICT támogatást nyújt a POLUS-COOP Zrt. számára. A POLUS-COOP Zrt. 728 munkatársának nyújt kenyérkereseti lehetőséget, több tízezer vásárlójának pedig friss sütőipari termékekkel szolgál minden nap. A 14 milliárd forintos árbevételű Zrt. a Dunántúlon az egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező, magyar tulajdonú kereskedelmi hálózata, a COOP-üzletlánc partnereként a családok napi fogyasztási szükségleteit is biztosítja. Azért, hogy mindez megvalósítható legyen, a vállalat magas szintű szakmai tapasztalatára és megbízható partnereire egyaránt szükség van. A POLUS-COOP Zrt. megfelelő működéséhez elengedhetetlen ICT megoldásokat az Invitel szolgáltatja.

IP_Center_jpg

Összekötve könnyebb
A kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó regionális cég 49 telephellyel rendelkezik szerte a Dunántúlon, amelyek összeköttetése kulcsfontosságú a hatékony működés érdekében, hiszen a boltok ellátásában alapvető szerepet játszik.
„A POLUS-COOP Zrt. számára kiemelten fontos, hogy az ország minden területén azonos színvonalú szolgáltatást nyújtson vásárlói részére, amelynek elengedhetetlen része, hogy számos telephelyünk összeköttetése korszerű és akadálymentes legyen. Ezzel nem csupán vevőinknek, hanem a több száz munkatársunknak is könnyebbé tehetjük mindennapos feladataikat, amire nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ők állnak kapcsolatban vásárlóinkkal, ezáltal a vállalatot is ők képviselik” – mondta György László, a POLUS-COOP Zrt. gazdasági igazgatója.
Az Invitel a POLUS-COOP Zrt. infokommunikációs partnereként ennek a kapcsolatnak a kialakításában segít korszerű hang, adat és IP Center szolgáltatásaival. A 2000 óta tartó együttműködés keretében kezdetben hagyományos analóg és ISDN2 és ADSL szolgáltatásokat biztosított az Invitel. A hatékonyabb üzletmenet kialakítására 2012-ben kezdődött el az együttgondolkodás. IPVPN szolgáltatás a raktárak és a termelő üzemek között a központtal. A szolgáltató optikai hálózaton keresztül nagy sebességű bérelt vonali internetet alakított ki a POLUS-COOP Zrt. központjában. A 49 bolt és a központ közötti ingyenes kommunikációt pedig az IP Center szolgáltatás biztosítja. Az Invitel partner volt a közös gondolkodásban is: „Ez a fajta hozzáállás az Invitel részéről egy olyan előny a szektorban, amit nagyon kevés piaci szereplő mondhat el magáról. Mindez pedig hatalmas segítség volt a döntésben” – tette hozzá Priskin József, a POLUS-COOP Zrt. IT vezetője.

A korszerű egyszerűbb
Nem minden cég szeretne beruházni fizikai alközpontra, hiszen annak kiépítése jelentős költségekkel jár, míg üzemeltetése külön kapacitást és munkaerőt igényel. Így a POLUS-COOP Zrt. számára is az IP Center bizonyult az ideális megoldásnak, mellyel kedvező percdíjak mellett a társaság rugalmasan változtatható hang alapú szolgáltatáshoz jutott. A „felhőben” üzemeltetett modern alközponti megoldás bérleti konstrukcióban érhető el, és rövid idő alatt kiépíthető a telephelyek és a különböző osztályok dolgozóinak összekapcsolásához. Az IP Centernél a mellékek száma egyszerűen és gyorsan változtatható, így mindig csak annyi asztali telefonkészülék lesz a cégnél, amennyire éppen szükség van. A szolgáltatással nem jelent akadályt az üzlettől való távoli munkavégzés sem, mivel az asztali okostelefonhoz számítógéppel, illetve mobiltelefonnal is csatlakozni lehet. A szolgáltatás további előnye, hogy a rendszerek megfelelő működését a szolgáltató „észrevétlenül” biztosítja, így az igénybevevő cég teljes mértékben a saját üzleti tevékenységére tud fókuszálni. Az IP Center szolgáltatásban 150 db direkt és 100 virtuális melléket használ a vállalat, Speciális szolgáltatásként a POLUS-COOP Zrt. számára PIN kód rendszert is kifejlesztett az Invitel.

Címkék , ,

Kapcsolódó anyagok

Best File & Document Management Plugin
WordPress Download Manager
Kiemelt anyagaink
 • Sikert hozott az internet a könyvkiadásban is – Dobos Tamás interjú
 • Rekordszámú nevezés érkezett az innovációs seregszemlére
 • Beköszöntött a vezetékes telefonszolgáltatások reneszánsza
 • Együttműködik az Invitel Csoport és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
 • Ismét InnoMax Díj: fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések
 • Fellendülés és növekvő kockázatok: az építőiparnak fel kell készülnie
 • A munkaidő felét már irodán kívül töltjük
 • Miért hoz üzleti előnyt az ingyenes wi-fi?
 • Hogyan írjunk meggyőzően egy klasszikus módszerrel?
 • A szünetmentes és biztonságos munka záloga
 • Készüljön a nyári sporteseményekre üzleti TV szolgáltatással
 • Egyedi megoldás a csökkenő fejlesztői kapacitásokra
 • Az Ön cége már megtalálható az interneten?
 • Érkezik az olcsó Photoshop alternatíva Windowsra is.
 • A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára