KKV Plusz

Amerikai online szupermarket felújítását végezte az EU Edge

2015-01-27 Szerző: Mester Rovat: Hírek, Startup

Jelentős nemzetközi fejlesztői projektet zárt az EU Edge nevű budapesti szoftverfejlesztő cég. Az amerikai piac egyik vezető online szupermarket vállalata, a FreshDirect hazánkba szervezte ki a több mint 100 000 aktív felhasználóval rendelkező webáruház szoftverfejlesztési munkáit. A több százmillió dolláros árbevételű New York-i vállalat kiszolgálásában a legnagyobb kihívást az ügyféligények pontos feltárása jelentette, és hogy a kereskedelmi rendszer működése a felújítás idején sem szünetelhetett.

pc

Az élelmiszer kiskereskedelem az online értékesítés egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata az Egyesült Államokban. Iparági becslések szerint a teljes piac mérete 2016-ra elérheti a 21 milliárd dollárt (körülbelül 4500 milliárd forint). Ezen a meglehetősen zsúfolt piacon vívott ki magának előkelő helyet a New York-i székhelyű FreshDirect.

Az EU Edge szakemberei évek óta dolgoznak az amerikai vállalatnak; legutóbbi munkájuk során a weboldal kereskedelmi rendszerének egységesítését végezték. Az új site-on egységes megjelenítést kapott minden kategória és termék.

Címkék , , , , ,

Kapcsolódó anyagok