KKV Plusz

Technológia az üzleti előnyök jegyében

2016-05-19 Szerző: kkv Rovat: Hírek, IT

A Dell Be /Future Ready/’16 Tour nemzetközi eseménysorozatának budapesti rendezvényére május 19-én a Várkert Bazárban került sor. Közel 400 informatikai vezető, műszaki szakértő és szakmai partner vett részt az eseményen, ahol szakmai előadások és egy termékkiállítás segítségével ismerhették meg, hogy a vállalatok hogyan alakíthatják át az üzletmenetüket és a munkaerőt annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki a legújabb technológiai trendekből.

A digitális áttérés korában az egyik legjelentősebb kihívást a vállalatok számára az jelenti, hogy jövőállóvá tegyék adatközpontjaikat. Az IDC informatikai és üzletági vezetők, valamint informatikával foglalkozók körében végzett aktuális globális felmérése szerint minél jobban felkészül egy szervezet a jövő kihívásaira, annál kiemelkedőbb üzleti eredményekre számíthat – a bevétel és a nyereség növekedésétől kezdve az alkalmazottak produktivitásán át a munkaerő megtartásáig. Napjainkban azonban csupán a vállalatok 18%-a esik a “Jövőteremtők” kategóriájába. A vállalatoknak egy olyan szolgáltatóra van szüksége, amely megoldásaival és szolgáltatásaival segít szembenézni a jövő technológiai kihívásaival.

A Dell szerint a jövőálló vállalatokat meghatározó négy alapvető informatikai tényező az egyesített infrastruktúra, a felhő, a Big Data és elemzés (BDA), valamint a jövőre fókuszáló szervezeti informatikai gyakorlat. Mint az adatközponti piacvezető szolgáltatója, és magas színvonalú komplex szerver- és tároló-megoldások szállítója, a Dell hisz abban, hogy a jövőálló szerver-megoldások növelik a teljesítményt, elősegítik az automatizációt, és ezáltal egyszerűbbé teszik a folyamatokat.  A Dell felfogásában a megoldásoknak standardokon kell alapulnia, hogy a cégek kihasználhassák a technológiai előnyöket, ugyanakkor zökkenőmentesen emelhessék be a saját igényeikre szabott legújabb innovációkat is.

„A technológia folyamatosan változik, és eljutottunk arra a pontra, ahol elválik egymástól a hagyományos és az új IT. A Dell célja, hogy utat biztosítson egy olyan egységes infrastruktúra felé, amely minden jelentős üzleti igénynek megfelel. Partnereink újonnan megjelenő szoftveralapú adatközpont-technológiáinak ötvözése az új infrastruktúrát működtető hardvereszközeinkkel egy magasabb szintű, jövőálló megközelítést tesz lehetővé” – mondta Aongus Hegarty, a Dell európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióiért felelős elnöke.

“Meggyőződésünk, hogy a vállalatoknak olyan egységes stratégiára van szüksége, amely optimális infrastruktúrát és munkaterhelést biztosít. A Dell jövőálló IT megoldásait rugalmasság és modularitás jellemzi, így elemenként is alkalmazhatók, és igazodva a vállalatok eltérő igényeihez és tapasztalatához, személyre szabhatók” – mondta Dienes-Oehm Tivadar, a Dell Magyarország ügyvezető igazgatója.

Best File & Document Management Plugin
WordPress Download Manager
Kiemelt anyagaink
 • Sikert hozott az internet a könyvkiadásban is – Dobos Tamás interjú
 • Rekordszámú nevezés érkezett az innovációs seregszemlére
 • Beköszöntött a vezetékes telefonszolgáltatások reneszánsza
 • Együttműködik az Invitel Csoport és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet
 • Ismét InnoMax Díj: fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések
 • Fellendülés és növekvő kockázatok: az építőiparnak fel kell készülnie
 • A munkaidő felét már irodán kívül töltjük
 • Miért hoz üzleti előnyt az ingyenes wi-fi?
 • Hogyan írjunk meggyőzően egy klasszikus módszerrel?
 • A szünetmentes és biztonságos munka záloga
 • Készüljön a nyári sporteseményekre üzleti TV szolgáltatással
 • Egyedi megoldás a csökkenő fejlesztői kapacitásokra
 • Az Ön cége már megtalálható az interneten?
 • Érkezik az olcsó Photoshop alternatíva Windowsra is.
 • A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára